interaktív gyerekműsorok

családi napok, céges rendezvények

 

Interaktív gyerekműsoraink az év minden napjára:

 

LOVAGI 7 PRÓBA

A lovagkorban játszódó mese, a Lovagok küzdelméről szól, ahol a legügyesebb, legbátrabb Lovag végül elnyeri jutalmát. A díszlet egy hatalmas vár, ami sok titkot rejt. (Zászlódal, Ostrom,Lovagi tánc)

A műsor 1 órás, a technikát, a kellékeket és a díszletet a zenekar biztosítja.

 

KIRÁLYI KALAMAJKA

A Király felhívást hirdet minden Vitéz számára, hogy találja meg legfőbb kincsét. Az Udvari Bolondját kéri meg, hogy kísérje és segítse a bátor Vitézeket. A gyerekek közül kerül ki a Királylány, Boszorkány, a Sárkány és a Vitézek is.  (A legjobb barátod,Kincsvadászat,Hétfejű Sárkány)

A műsor 1 órás, a technikát, a kellékeket és a díszletet a zenekar biztosítja.

 

HUNCUT ZENEKALÓZOK

Egy igazi hajón, a Vörös és a Fekete tenger kalózai mérik össze ügyességüket, kalózos játékokkal.(Kampókéz a kapitány,Vézna Bob,Vihar)

A műsor 1 órás, a technikát, a kellékeket és a díszletet a zenekar biztosítja.

 

ÁLLATOK NYOMÁBAN

A gyerekek játékosan tanulnak az állatok élőhelyeiről. Két háziállat; kutya és cica segédletével vadászunk, halászunk és sokat hahotázunk. Mind állatok bőrébe bújunk és a díszlet a tengert, erdőt és hegyeket idézi. (Teknőc túra,Fogj egy halat,Vadászat)

A műsor 1 órás, de igény szerint lehet rövidebb is. A technikát, a kellékeket és a díszletet a zenekar biztosítja.

 

Megjelent Lovagi 7 próba címû CD album a középkor lovagi világába tesz játékos, zenés utazást a gyermekek aktív közremûködésével. Az album a sikeres gyermekmûsor lemez változata, mely az apró közönség és  a pedagógusok kérésére, ill. bíztatására született meg. Énekelhetõ és könnyen megjegyezhetõ dallamokat hallhatunk szép énekhanggal, igényes hangszereléssel (hagyományos hangszerekkel), nagyos sok ritmushangszerrel, melyek elénk varázsolják a lovagkor hangulatát, és nem utolsó sorban fejlesztik a gyerekek ritmusérzékét is. A dallamok alkalmasak arra, hogy a történeteket eljátszák, ill. játékaikba beleépítsék. Mivel a dalok egy mesébe beleszõve összefüggõ történeteket alkotnak, ezért a CD lemez kiválóan alkalmas a csendes pihenõk, ill. foglalkozások színesítésére vagy esti mesének otthon. A lemez megvásárolható postai utánvétellel és személyesen is.

<

06/20 962 6872

mesemanokegyuttes@gmail.com